platsbyggda möbler i offentlig miljö

Är det dags att förnya och fräscha upp kontoret, receptionen eller restaurangen? Ge nytt liv till den offentliga miljön med hjälp av skräddarsydda möbler! En ny klädsel eller platsbyggd möbel anpassad efter dina önskemål ger lokalen ett nytt uttryck med en personlig prägel som passar er profil.


Stan's Tapetserarverkstad åtar sig större uppdrag för offentliga kunder såsom företagskontor, caféer, barer, restauranger, sjukhus och hotell. Vi på Stan's Tapetserarverkstad har lång erfarenhet av möbeltapetsering och renoverar befintlig inredning till bygge av sittmiljöer och platsbyggda möbler efter kundens önskemål. Tillsammans med dig som kund skapar vi hållbara, funktionella och snygga miljöer av högsta kvalitet! Varmt välkommen att kontakta oss på Stan's Tapetserarverkstad för rådgivning - tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just er! Med vår kompetens och kunskap ser vi till att skapa nya möbler av befintlig inredning så att det passar just dina behov och önskemål! 

Kontakt

Referenskunder

Grand hotel Lund

I'll Café Brutale

Hotell Helsing

Hotell Helsing

Röd sammetssoffa med kuddar

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Stan's Tapetserarverkstad för rådgivning eller en kostnadsfri offert! Ring 042 - 13 35 00 eller maila stanstapverkstad@hotmail.com

Ring oss: 

042 - 13 35 00

Stan's Tapetserarverkstad
Torekovsgatan 5
252 47 Helsingborg

Måndag 08:00 - 16:00

Tisdag 08:00 - 16:00

Onsdag 08:00 - 16:00

Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

 * ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stan's Tapetserarverkstad aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stan's Tapetserarverkstad.