renovera möbler i helsingborg

Renovera gamla möbler? Kanske vill du renovera något som gått i arv i din släkt men som börjar tappa sin charm?

Att ta hand om det som redan finns är rätt i tiden. Stan's Tapetserarverkstad erbjuder dig som privatkund hjälp med att renovera, stoppa och klä om gamla möbler, gardinsömnad, allmänna råd och tips kring inredning!

Med lång erfarenhet, kunskap och omsorg tar jag emot både nya och gamla möbler för renovering. Jag arbetar med material som skinn, läder och tyg i ett nära samarbete med olika leverantörer för störst och bäst utbud. Utöver gardinsömnad erbjuder jag även montering av gardiner och solskydd. Leverans enligt överenskommelse i form av eventuell transport till som kund. Möbelrenovering är min specialité! 

 

Kostnadsfri offert
Färgglad soffa

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta Stan's Tapetserarverkstad för rådgivning eller en kostnadsfri offert! Ring 042 - 13 35 00 eller maila stanstapverkstad@hotmail.com

Stan's Tapetserarverkstad
Torekovsgatan 5
252 47 Helsingborg

Måndag 08:00 - 16:00

Tisdag 08:00 - 16:00

Onsdag 08:00 - 16:00

Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt

 * ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Stan's Tapetserarverkstad aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Stan's Tapetserarverkstad.